TRÆGE TRØNDELAGNår det viktigste i ferien er tid

TRÆGE TRØNDELAG Når det viktigste i ferien er tid
Foto

Hanshelleren klatrevegg i Flatanger. Foto: Petr Pavlicek

Thon Hotel Backlund

Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med bryggemiljøet ved Levangersundet like rundt kvartalet.

Hotellet har 65 hyggelige rom, en velrennomert restaurant og et lite bibliotek.

Thon Hotel Backlund byr på en intim atmosfære, og du kan forvente personlig service i et trivelig miljø. Det er kun 250 meter til jernbanestasjonen i Levanger, og en 45 minutters kjøretur til Trondheim Lufthavn Værnes. Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet.

NO 39 ligger i direkte tilknytning til hotellet, og tilbyr spennende à la carte og selskapsmenyer med både lokale spesialiteter og internasjonale retter. Her serverer vi også hver dag en variert og sunn frokostbuffé.

Thon Hotel Backlund ligger midt i sentrum, og det er kort vei til det meste Levanger har å by på, både i form av småbyidyll og kultur- og naturopplevelser. Opplev blant annet byens historiske trehusbebyggelse eller Trondheimsfjordens perle, Ytterøya, bare en halvtimes fergetur unna. I hotellets underetasje finner du et lite bibliotek, der du som gjest kan låne bøker og blader. Ta deg noe godt å drikke, og slapp av med lesestoffet i sofagruppen utenfor biblioteket.

Hvordan komme seg dit

Fra Oslo

  • 7 t 30 min
  • 55 min til Værnes
  • 8 t 5 min

Fra Trondheim

  • 1 t 12 min
  • 1 t 26 min
Thon Hotel Backlund