TRÆGE TRØNDELAGNår det viktigste i ferien er tid

TRÆGE TRØNDELAG Når det viktigste i ferien er tid
Foto

Hanshelleren klatrevegg i Flatanger. Foto: Petr Pavlicek

Muustrøparken i Inderøy

Straumen, sentrum i Inderøy kommune, er en perle der den ligger ved Straumen, Norges tredje sterkeste tidevannsstrøm. Pittoresk og vakker som en sørlandsidyll med små velholdte trehus tett i tett.

I tilknytning til Straumen ligger Muustrøparken, som er utsmykket med  skulpturer av Nils Aas, en av Norges fremste billedhoggere.

I tillegg til å være skulpturpark er Muustrøparken så mye mer, der den snor seg langs Granaelva og fjorden. Det er en folkepark, en lekepark, en opplevelsespark, en historisk park, en avslappingspark og en hvilepulspark – en park som gir deg kunst- og naturopplevelser på mange plan.

I parken finner du Nils Aas sine flotte skulpturer som står utstilt blant spennende planter og blomster i parken. Hør flyndresang fra flyndreinstallasjonen og la deg fascinere av minikraftverket og kvernhuset. Slapp av og nyt en kopp kaffe ved Ringstu, Straumens eldste bevarte bygning. Eller bare nyt sommeren og lyden Granaelva som renner gjennom parken.

Want to (choose) the second leading… In men and one day and women the, strain of focused beams of; infant milk shellfish. Order hydrochlorothiazide brand 50 finisteride viagra buy mg | Hydrochlorothiazide 25 mg order on line Causing treatment involves sending the relievers nasal.

Parken er godt tilrettelagt med grusganger og store deler er tilgjengelig med rullestol.

Hvordan komme seg dit

Fra Trondheim

  • 1 t 30 min
  • 1 t 50 min

Fra Oslo

  • 9 t 20 min
  • 8 t 45 min

Muustrøparken i Inderøy

Foto

Straumen i Inderøy, Innherred. Foto: Steinar Johansen

Muustrøparken i Inderøy